Перейти до вмісту

R-Yaroslav

Форумчанин
  • Публікації

    29
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

24 Душка

Про R-Yaroslav

  • Звання
    Member

Додаткові данні

  • Пол:
    Не знаю
  1. R-Yaroslav

    Прогноз курса доллара к гривне

    Зараз вигідно поміняти гроші в долар (залишити трошки гривні на крайній випадок), і користуватись кредиткою від привата (чи інших банків), який дає 55 днів безвідсоткових грошей з лімітом (в мене 10 000грн), за умови тільки розплачуватись карточкою, а не знімати з неї гроші. Після чого долар міняєте назад в гривню і погашаєте кредитку. Зараз дурна тенденція, де кожних 55 днів долар тільки росте. В мене дещо простіша ситуація бо заробіток в доларах, тому просто міняю долари в гривню коли потрібно погасити ліміт. Порахував що від грудня зекономив близько 300 доларів так
  2. як і обіцяв відписуюсь як я перетинав кордон Польщі. Пів автобуса під мобілізацію мужчин підпадало, але всіх без проблем пропустили, жодних питань не виникало в прикордонників. Тільки щоб нового нічого не понаприймали Ось ще цікаве відео на цю тему:
  3. Привіт, думаю буде актуальна тема на період мобілізації, планую поїхати в Польщу, ходять слухи що зараз шукають причини, щоб не пустити, хто що чув про це? також відпишусь за кілька днів, як я проїхав і чи були з цим проблеми. (маю військовий квиток, в якому я комісований від служби)
  4. чому такий великий спред порівняно з іншими містами?
  5. R-Yaroslav

    Система Payoneer

    https://load.payoneer.com/- тут можна поповняти, але додатково рахує 3.75% комісії, я думаю це не вигідно
  6. R-Yaroslav

    Система Payoneer

    в Білорусії вигідно знімати долари з картки, але ліміт 200 доларів за одну транзакцію, з картки списує порядка 206$. До листопада це все ще працювало, зараз не в курсі (чи залишились доларові банкомати в Білорусі, так як після обвалу біл рубля народ всі долари з банкоматів витягнув)
  7. R-Yaroslav

    Каким будет курс 01.07.2015 ?

    а де градація від 20 до 25 ?) чи це нереальні цифри для літа?
  8. R-Yaroslav

    Прогноз курса доллара к гривне

    http://obmenka.kharkov.uaодного не розумію, чому досі на харківська роза показує курс 18?
  9. R-Yaroslav

    Приватбанк

    привіт, хто знає чи видають гроші в касах з КДВ доларової? Якщо так то чи потрібно замовляти?
  10. R-Yaroslav

    Приватбанк

    це курс НБУ, а курс у відділенях та приват24 залишився 13.02, поки що
  11. R-Yaroslav

    Финансовые советы

    пших, Райфайзен банк Аваль. Тут трошки інша специфіка, якщо долари отримані від підприємницької діяльності, частина в мене зразу продається на міжбанку, решта лишається на поточному рахунку, з якого я можу будь-коли теж продати в гривні. Тому просто зняти я їх не можу, а тільки обрати час коли краще перевести їх в гривню (і зразу закупитись доларами)
  12. R-Yaroslav

    Финансовые советы

    доброго вечора, дайте будь ласка пораду. В мене на поточному доларовому рахунку є близько 10000 доларів, отриманих від підприємницької діяльності. Я їх зняти не можу, тільки на міжбанку продати і отримати папірці гривню по заниженому курсу. Як вважаєте, краще ще потримати і продати коли курс полетить вгору (чекаю, щоб появились в банках валюта і закупити її, втративши на різниці купівлі продажу) чи за 1-2 місяці тільки погіршиться ситуація?
  13. R-Yaroslav

    Прогноз курса доллара к гривне

    долар укріпився, гривня обвалилась, все правильно
  14. R-Yaroslav

    Прогноз курса доллара к гривне

    Всі банки показують наявність долара в касі, це малоймовірно. Хтось перевіряв?
  15. R-Yaroslav

    Приватбанк

    привіт всім, скільки часу зараховуються гроші на картку приватбанку, якщо робити переказ через інтернет банкінг з іншого банку (Аваль)? в службі підтримки мені сказали чекати 3 дні, невже так довго гроші переходять з рахунку на рахунок?
×