Crowlq 38 Опубліковано: 19 січня, 2017 (змінено) мені в 1 чергу головне, щоб інтернет хоча б 50 мегабіт був. А то в наш час їду в якісь шейсели і вмираю. Поки там швидкісний інтернет не з'явиться, мене не чекайте. Змінено 19 січня, 2017 користувачем Crowlq 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LOS 191 Опубліковано: 20 січня, 2017 17 минут назад, Crowlq сказал: мені в 1 чергу головне, щоб інтернет хоча б 50 мегабіт був. А то в наш час їду в якісь шейсели і вмираю. Поки там швидкісний інтернет не з'явиться, мене не чекайте. Бял, если так нужен инет, спутниковый тел. в помощь. А Сейшелы стоят своих денег так как и все хорошее в нашей жизни. 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Viko Travel 16 008 Опубліковано: 23 січня, 2017 В 20.01.2017 в 01:54, Crowlq сказал: мені в 1 чергу головне, щоб інтернет хоча б 50 мегабіт був. А то в наш час їду в якісь шейсели і вмираю. Поки там швидкісний інтернет не з'явиться, мене не чекайте. интернет там лучше, чем у нас, поэтому смело можете бГать сидите вы так в интернете, поворачиваете голову, а там бросайте планшет и вперед в море 9 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах