Перейти до вмісту

Crowlq

Форумчанин
  • Публікації

    68
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

38 Душка

Про Crowlq

  • Звання
    Advanced Member

Відвідувачі профілю

1 012 перегляду профілю
  1. Crowlq

    Приватбанк

    я не знаю, але тепер 4.1% річних в приваті в доларах це жах. Враховуючи інфляцію долара в 2% в рік, заробіток 1% річних. А ризики падіння Привата більші ніж 1%. Ризики перевищили прибутки, що робити, що робити... Тобто заробіток з 10000 доларів - 100 НА РІК !!! . І це в 1.5 рази перевищує гарантовану суму. Отакої...
  2. Crowlq

    Диамантбанк

    жесть, я мав там депозит. Плакали мої гроші. Це ппц, як так можна!!!! Думав в Приваті норм - приват ТА, націонілізація. Тепер перевів в діамант - здох. Перевів в укрсоцбанк - став альфою. Укрсиббанк - як Лє Пен переможе і плакали мої гроші. Дурень, завтра купую 3-літрову банку і всьо.
  3. Crowlq

    Приватбанк

    не дуже розумно людям з середньою зарплатою 3200₴ піднімати ліміти до таких рівнів.
  4. Crowlq

    Приватбанк

    якщо приват докапіталізували на мільярд баксів. Чи не означає це, що в нього не вистачає грошей?
  5. Crowlq

    Приватбанк

    я вважаю і вам раджу не панікувати. Не думаю, що до виборів щось станеться, а після виборів теж. Якщо без форс мажорів, Просто банку достатньо реального бабла 20% щоб працювати в штатному режимі . А в приваті точно є 1-2 мільярда баксів, яких і достатньо. Просто, як 2+2. Вальнути можемо тільки ми, якщо всі знімем і занесем під подушку, але тут теж кожен обирає стратегію для себе.
  6. Crowlq

    Приватбанк

    І я так і кажу. Скільки переведе наш банк туди, стільки ж налу надрукує США. І об'єми вільних баксів невичерпні, тільки заливай фарбу в друкарський станок. Багато людей саме звітували, що їм депозити видавали свіжодрукованим баксом. А гроші ніколи не закінчаться, оскільки навіть зараз 90% переказів і транзакцій проходить через Приват. Всі перекази з-за кордону, все все. А якщо привату треба гроші, просто виходить на міжбанк і продає гривню. Просто, як 2+2.
  7. Crowlq

    Приватбанк

    В приваті з 10000$ виходить ~$500 річних. Рахуйте, чи варті ризики. Думаю, що з ким ким, а приватом нічого не буде поки буде Україна. А долари США для третіх країн друкує, як скажене. На 50% свіжодрукований бакс видає Приват. Тому, я за наявність баксів переживав в останню чергу. Скільки треба стільки США надрукує це факт! І тільки 30% всіх 100$ куп'юр знаходяться в США - статистика.
  8. Crowlq

    Приватбанк

    без паніки, перевірте чи гроші відправились p.s вони не можуть нічого змінити, оскільки приват працює на Corezoid і в них поки нема фахівців, щоб щось зламати.
  9. Crowlq

    Банки, в которых мы держим деньги

    банки не друзі. Не треба з ними бавитись. Банки це казино. Сьогодні монополіст БС держава, в якої кредитів, як бліх.
  10. Crowlq

    Приватбанк

    статистика статистикою, але привату нічого не грозить це факт.
  11. Crowlq

    Прогноз курса доллара к гривне

    гривня це буферна валюта. Просто коли треба шось купити міняєш на гривню і все. Проблем нема, а який курс взагалі не грає ролі.
  12. Crowlq

    Приватбанк

    ясно, що буде. В банку забагато доларів, при мені 3 людини відкривали депозити баксові
  13. Crowlq

    ​Лучшие депозиты марта в гривне

    Хаха, депозити, які навіть не покриють інфляцію до 30 влітку. Тааааааааа. Найкращий депозит - купити золотий злиток і закопати в важкодоступному місці. Ніколи не підведе.
  14. Crowlq

    Приватбанк

    яка різниця. Якщо кинуть всіх, то ніякі гарантії не врятують, тобто можна закривати країну і її економіку, приблизно на пару років.
  15. Crowlq

    Приватбанк

    головне зіскочити перед скамом.
×