Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

C помощю китайского крана, построенного в этом году такой камень можно было бы, пожалуй поднять. Предыдущему крану-рекордсмену это бы не удалось.

0_8866b_4ea817e2_XXXL.jpg

Опубліковано

Бето́н  — штучний каменеподібний матеріал, результат раціонально підібраної суміші в'яжучого, заповнювачів, води і, при потребі, спеціальних добавок. До затвердіння цю суміш називають бетонною. Один з основних будівельних матеріалів, що застосовується для виготовлення збірних залізобетонних та бетонних конструкцій і бетонних виробів, а також для будівництва монолітних бетонних і залізобетонних споруд.

За допомогою чисельної рабської сили, можна творити що завгодно. 

Храм складається з блоків, які вилиті з специфічного бетону у відповідних формах. 

(то я так думаю)

Опубліковано
8 минут назад, km.ua сказал:

(то я так думаю)

Ну то Вы так думаете. А это целные камешки, некоторые так и остались в каменоломне.

maxresdefault.jpg

Опубліковано

Все каміння до закам'яніння раніше було рідкою масою. 

Навіщо обробляти великий твердий камінь, якщо можна просто залити рідку масу у форму. 

Ці прямокутні блоки могли б бути фундаментом якогось недобудованого об'єкту, або просто розвалини. 

Опубліковано
5 минут назад, Teplogaz сказал:

Дайте мне точку опоры и я переверну мир © Архимед

Подобного рода работы проводились в Российской империи. Александрийскую колонну сооуружали 5 лет. Масштаб работ можно оценить по этой кртинке. Вес колонны всего 600 тонн. В основании храма камни весом по 800 тонн.

Alexander_Column_erection.jpg

Опубліковано
1 минуту назад, km.ua сказал:

Ці прямокутні блоки могли б бути фундаментом якогось недобудованого об'єкту, або просто розвалини. 

Там каменоломня, где блоки отсекались от массива породы. Попробуйте полюбопытсвовать, прежде чем лепить версии наугад.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...