Дух Форума 795 Опубліковано: 4 жовтня, 2019 Особенности обменного пункта https://aml24.com/ Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
madaga 0 Опубліковано: 7 жовтня, 2019 Сегодня менял битки на киви в первый раз в жизни. На обменнике все просто и понятно, поддержка помогла очень оперативно. Денежка пришла быстрее чем ожидал. Спасибо, буду пользоваться еще не раз) Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gipo 0 Опубліковано: 16 жовтня, 2019 Безупречная, сверхбыстрая работа! Спасибо сервису AML24 за услуги. Очень доволен, буду приходить еще! Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
karden 0 Опубліковано: 28 жовтня, 2019 Очень понравился обменник. Все быстро и просто. Буду и дальше ним пользоваться и советовать другим. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
provesor 0 Опубліковано: 1 листопада, 2019 Очень порадовала моментальность обмена РМ на QIWI. Больше бы таких обменников. Руководству всех благ! Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tadipo 0 Опубліковано: 7 листопада, 2019 Хороший сервис, перевод осуществляется достаточно быстро. Спасибо большое. Отдельное спасибо поддержке, очень оперативная и корректная. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tornado13 1 Опубліковано: 13 листопада, 2019 Отличный сервис! Моментальная связь саппорта, все отлично! Перфект!!! Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nispovemlo 1 Опубліковано: 22 листопада, 2019 Отлично! За пару минут выполнили обмен. Спасибо данному сервису за обмен! Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fokno 0 Опубліковано: 27 листопада, 2019 Сделал обмен, направление киви-приват. Пришли за 2 минуты деньги, хороший обменник! Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cetose 0 Опубліковано: 9 грудня, 2019 Просто шикарный обменник! Очень удобный сервис. Приват на Сбер за пару минут. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах