Goradaff 41 Опубліковано: 12 жовтня, 2022 6 годин тому, BrazZzilec сказав: а з універасальної теж комісія 50 грн. на КДВ, щоб можна було зняти? Так, 1.41€ 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pmzmer 7 Опубліковано: 13 жовтня, 2022 Друзі, в останній час хтось знімав $ з валютної картки монобанку в А-банку з комісією? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_Retailer 569 Опубліковано: 13 жовтня, 2022 6 часов назад, pmzmer сказал: Друзі, в останній час хтось знімав $ з валютної картки монобанку в А-банку з комісією? Десь тиждень тому знімав, була комісія 0.9%, але коли на балансі залишилось 80$ дав їм 20$ і мені без проблем дали 100$ тобто зміг сняти усе під 0 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pmzmer 7 Опубліковано: 13 жовтня, 2022 45 минут назад, Alex_Retailer сказал: Десь тиждень тому знімав, була комісія 0.9%, але коли на балансі залишилось 80$ дав їм 20$ і мені без проблем дали 100$ тобто зміг сняти усе під 0 Також сьогодні зняв депозит (був під 1,7%) від моно, за два заходи з комісією 0,9%-))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
t.c. 363 Опубліковано: 13 жовтня, 2022 12 хвилини тому, pmzmer сказав: Також сьогодні зняв депозит (був під 1,7%) від моно, за два заходи з комісією 0,9%-))) а чого раптом з комісією? Через карту знімали? https://www.monobank.ua/deposit?lang=uk Цитата Виплата депозиту Виплата депозиту проводиться після закінчення строку будь-яким зручним способом На картку monobank На будь-яку картку клієнта в іншому банку України За реквізитами на рахунок в іншому банку України Готівкою, безкоштовно у відділенні банку 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pmzmer 7 Опубліковано: 13 жовтня, 2022 7 минут назад, t.c. сказал: а чого раптом з комісією? Через карту знімали? тому що моно зараз пропонує Готівкою, безкоштовно у відділенні банку тільки у відділеннях універсалбанку, а для мене найближчий в Дніпрі 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kmk 1 791 Опубліковано: 13 жовтня, 2022 Револют вроде писал "закрытие счета бесплатно до 17 октября". Кому-то приходили тарифы после 17? Может закрыть надо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_Retailer 569 Опубліковано: 17 жовтня, 2022 Прошелся по Приватам в городе Харьков... доллара по 40.5 нет, но есть Евро по 39. Немного разочарован, Евро не интересует 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sphinx 554 Опубліковано: 29 жовтня, 2022 В 12.10.2022 в 14:50, Goradaff сказав: Так, 1.41€ А де знайти в тарифах ПБ про ці 1,41€, Це комісія кдв я так розумію, чи інтернет карти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
t.c. 363 Опубліковано: 29 жовтня, 2022 2 години тому, sphinx сказав: А де знайти в тарифах ПБ про ці 1,41€, Це комісія кдв я так розумію, чи інтернет карти? Цитата Комісія за нецільове поповнення Картки для виплат (крім заробітної плати, пенсії, соціальних виплат) З 01.09.2022 0,5% від суми (max 50 грн) за поповнення в межах України https://privatbank.ua/platezhnie-karty/karta-dlia-viplat 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах