Популярний пост adykevuch Опубліковано 30 липня, 2022 Популярний пост Опубліковано 30 липня, 2022 Всім привіт, зараз дуже цікавий час на валютному ринку,ситуація змінюється щодня,а інколи щогодини. І при бажанні можна спробувати на цьому заробити. Тут буду публікувати свої дії по купівлі/продажу валюти. Всі цифри по місту Львів. Для умовності візьмемо банк 10.000$ і подивимось що з цього вийде.. P.S 50% банку було злито по 40,80грн та ще 50% по 41,90( про що раніше я писав у гілці прогноз курса долара до гривні) Середній вийшов 41,35 Спостерігаємо…. 7 12 23 Цитата
Популярний пост Mozart Опубліковано 30 липня, 2022 Популярний пост Опубліковано 30 липня, 2022 Дозволю собі прокоментувати, що Львів, наразі, - ідеальне місто для "валютних качелей". По-1, дуже багато різноманітних відділень банків, у цьому плані більше, напевно, лише у Києві. По-2, дуже густа сітка обмінних пунктів. По-3, близькість кордону, що передбачає більш щільний обіг валюти. Гадаю, з євро трохи краще, ніж з доларом, але і його там вистачає. Тобто реально ідеальне місце для подібних "експериментів", які відтворити у менш придатних для цього місцях буде складніше. І ще: останнім часом (про що я згадував у закритому форумі) Львів і Київ по цінам практично зрівнялися, хоча раніше зазвичай Львів був більш дешевешим в плані курсу. 3 7 6 Цитата
Популярний пост adykevuch Опубліковано 1 серпня, 2022 Автор Популярний пост Опубліковано 1 серпня, 2022 Фіксую прибуток по 40,45. Але думаю що після того як трохи виростемо далі підемо вниз 4 14 2 Цитата
Популярний пост adykevuch Опубліковано 1 серпня, 2022 Автор Популярний пост Опубліковано 1 серпня, 2022 Виходжу в гривню на 100% по 41,15 5 9 3 Цитата
Популярний пост adykevuch Опубліковано 1 серпня, 2022 Автор Популярний пост Опубліковано 1 серпня, 2022 Бачимо гривневий голод ….спостерігаємо 3 9 Цитата
Популярний пост adykevuch Опубліковано 1 серпня, 2022 Автор Популярний пост Опубліковано 1 серпня, 2022 Допускаю можливий спуск нижче 40.00. Але ринок дуже незбалансований та тонкий …тому тримайте руку на пульсі 5 7 2 Цитата
gosha Опубліковано 1 серпня, 2022 Опубліковано 1 серпня, 2022 2 часа назад, adykevuch сказал: Виходжу в гривню на 100% по 41,15 Уточните плиз , это вы по курсу продажи вышли в гривну , а то я шото такой покупки в вашем регионе не видел . ? 1 Цитата
adykevuch Опубліковано 1 серпня, 2022 Автор Опубліковано 1 серпня, 2022 11 минут назад, gosha сказал: Уточните плиз , это вы по курсу продажи вышли в гривну , а то я шото такой покупки в вашем регионе не видел . ? По курсу прийому. Був навіть більше 1 4 Цитата
g-shock87 Опубліковано 2 серпня, 2022 Опубліковано 2 серпня, 2022 На якій відмітці думаєте відкупитися? (Сам злив 10к по 40.6 пару днів назад, в роздумах чи проб'є 40) Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.