Гість semka777 Опубліковано: 14 червня, 2023 Все настільки легко та з підходом до кожного клієнта, що можна тільки позитивно оцінити! Дякую Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Дима Опубліковано: 15 червня, 2023 В мене немає проблем з ними та курс адекватний. Нічого більш не треба Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Михаил Опубліковано: 17 червня, 2023 обмен довольно быстрый. Спасибо Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Максим Опубліковано: 18 червня, 2023 Буду делать обмен еще, проблем вообще нет! Курс меня полностью устраивает, всегда по рынку. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Герман Опубліковано: 20 червня, 2023 Залишу позитивний відгук, бо обмін зайняв в мене хвилин п’ять - та все. Ні запитань, ні рекламок, нічого...зайшов - обміняв - пішов. Супер Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Vitka1989a Опубліковано: 24 червня, 2023 Обмін чудовий, приємно все прошло, тому я можу сміливо рекомендувати та сам точно буду звертатись до Вас. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mykolka1991 Опубліковано: 27 червня, 2023 Мені рекомендували цю обмінку, тепер буду постіним клієнтом. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вадим Столяренко 0 Опубліковано: 6 липня, 2023 Первый раз менял и пока всем остался довольный. Сумма обена была небольшая, как для пробы. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Марзоян Арсен Опубліковано: 7 липня, 2023 Відреагували на мій запит швидко, все зробив онлайн, зручно максимально. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Пестов Вадим Опубліковано: 8 липня, 2023 Всім рекомнедую, дуже гарний сервіс. Курс дуже приємний та обмін максимально своєчасний Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах