Гість Булецкий Роман Опубліковано: 10 липня, 2023 Рекомендую робити обмін саме тут. Все якісно та без проблем. Мені рекомендували, я опробував, тепер буду рекомендувати і я Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Шепітько Євгеній Опубліковано: 12 липня, 2023 Дійсно все адеватно, курс приємний. Зайшов - обміняв Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Шумило О. Опубліковано: 16 липня, 2023 Я буду звертатись ще. Дякую Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Забужко Богдан Опубліковано: 18 липня, 2023 Якісний обмін та проблем не виникло взагалі. Дякую. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Станислав Бех Опубліковано: 19 липня, 2023 Я залишився повністю задоволений. рекомендую Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Масловский Н. Опубліковано: 20 липня, 2023 Все круто, тільки пʼять зірок можу залишити цьому обмінному пункту) Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Шубин Никита Опубліковано: 24 липня, 2023 Замовив кошти, бо була велика сумма, мені провели обмін в оговорений час, та все - чудово) Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Дима Опубліковано: 25 липня, 2023 Доволен всем. Сайт, работа, оператор - все гуд. Спасибо Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Галібей Юра Опубліковано: 26 липня, 2023 Отличный курс, буду точно обменивать тут и коллегам буду рекомендовать. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Бобылёв Кирилл Опубліковано: 29 липня, 2023 Быстро и главное - без лишних вопросов . Приятный курс, кеш в наличиии. Рекомендовать буду Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах