Гість Євген Опубліковано: 24 вересня, 2023 мені обміняли все одразу, без проблем та запитань. Курс вигідний та ціна нормальна. Дякую Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Толік Опубліковано: 27 вересня, 2023 Реально звернусь до Вас ще, бо такого приємного курсу я не знайшов в своєму місті. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Виктор Опубліковано: 12 жовтня, 2023 Дякую зе раз за гарну роботу та швидке обслуговування. Дякую Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Микола Опубліковано: 14 жовтня, 2023 Звернусь ще, мені рекомендували та я буду рекомендувати. Супер Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Анатолій Опубліковано: 15 жовтня, 2023 Точно звернусь до Вас ще, мені все сподобалось Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Доронин Нестор Опубліковано: 16 жовтня, 2023 Не поганий обмін та доволі адекватний курс Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Варварук Опубліковано: 18 жовтня, 2023 Дійсно гарна робота та супер у Вас. Дякую Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Михаил Опубліковано: 19 жовтня, 2023 Головне - замовити кошти завчасно, якщо велика сума та все обміняють без проблем. Буду звертатись ще Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Антон Опубліковано: 20 жовтня, 2023 Обміняли не маленьку суму, замовив попередньо і все за 5 хвилиню Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Кирило Опубліковано: 22 жовтня, 2023 Є обмінка в моєму місті, користуюсь постійно. Дуже зручно Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах