Гість Владислав Опубліковано: 24 жовтня, 2023 Максимально задоволений співпрацею з Вами, тепер і далі буду обмінювати тут Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Роман Опубліковано: 26 жовтня, 2023 Є обмінка в моєму місті, дійсно гарно все пройшло, тільки замовив суму пере візитом Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Віктор Опубліковано: 27 жовтня, 2023 Викнали обмін чудово, рекомендую. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Євген Опубліковано: 28 жовтня, 2023 Курс адекватний та обмін день в день, мені все сподобалось, тому пʼять зірок за таку роботу Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Микита Опубліковано: 28 жовтня, 2023 приємні люди працюють, вічливі. Все супер Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Микита Опубліковано: 29 жовтня, 2023 Зручний та зрозумілий сайт, буду обмінювати у Вас ще та порекомендую знайомим на роботі! Дякую Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Богдана Опубліковано: 30 жовтня, 2023 Обмен удивил быстротой, пришла и обменяла. Всё без проблем. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Лом Опубліковано: 31 жовтня, 2023 Не будьте чесними з обмінником. Після того, як я запустив криптовалюту, ми заблукали. Не рекомендую. Я не можу ні з ким вирішити проблему. Я навіть зв'язався з іншого облікового запису, і як тільки вони зрозуміли, що я питаю, оси на їхніх активах знову завмерли. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Хлопец Опубліковано: 3 листопада, 2023 Я довірився цьому сервісу і втратив свої активи. Так вони там і застрягли. Третій день не можу вирішити питання. Вони видалили додаток. Не рекомендую. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Михо Опубліковано: 4 листопада, 2023 Поки можна обманювати людей, мене обманювали. Днями дізнався. що мій супутник нагрівався на 50 К. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах