Гість Анастасія Опубліковано 5 червня, 2025 Опубліковано 5 червня, 2025 Обменяла USDT на Mono. Всё прошло нормально. деньги получила в полном объёме. Цитата
Гість Вадим Опубліковано 5 червня, 2025 Опубліковано 5 червня, 2025 Работаю с этим обменником уже третий месяц. Обмены всегда чёткие, ни разу не было задержек. Особенно радует автообмен — не надо с кем-то переписываться. Один из самых надёжных обменников. рекомендую. Цитата
Гість Катерина Опубліковано 5 червня, 2025 Опубліковано 5 червня, 2025 Обмін пройшов швидко — USDT на приват перевели менш ніж за 5 хвилин. Підтримка відповіла миттєво, коли уточнював статус заявки. Курс був адекватний, без прихованих комісій. Дякую, буду користуватись ще! Цитата
Гість Ковальчук Ірина Опубліковано 16 червня, 2025 Опубліковано 16 червня, 2025 Міняла USDT на Монобанк — гроші отримала менше ніж за 5 хвилин. Дуже задоволена, сервіс на висоті. Цитата
Гість Остапенко Володимир Опубліковано 17 червня, 2025 Опубліковано 17 червня, 2025 Оформив заявку, підтвердив — і за кілька хвилин отримав кошти на карту. Дякую, все оперативно. Цитата
Гість Павло Опубліковано 19 червня, 2025 Опубліковано 19 червня, 2025 Переказував BTC — отримав гривні на карту Приват. Курс був гарний, підтримка відповіла на питання швидко. Цитата
Гість Дмитрий Опубліковано 26 червня, 2025 Опубліковано 26 червня, 2025 Обмінник працює надійно, курс вигідний, підтвердження пройшло за кілька хвилин. Буду користуватись ще! Цитата
Гість Олексій Опубліковано 2 липня, 2025 Опубліковано 2 липня, 2025 Обмінював USDT на гривню — гроші на картку прийшли за кілька хвилин. Дякую за оперативність! Цитата
Гість Назар Опубліковано 2 липня, 2025 Опубліковано 2 липня, 2025 все пройшло без проблем. Дуже зручно! Цитата
Гість Любомир Опубліковано 3 липня, 2025 Опубліковано 3 липня, 2025 Поменял USDT, деньги пришли в течение 5 минут. Поддержка ответила мгновенно. Буду пользоваться ещё Цитата
Рекомендовані повідомлення