Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Гість Анастасія
Опубліковано

Обменяла USDT на Mono. Всё прошло нормально. деньги получила в полном объёме.

Опубліковано

Работаю с этим обменником уже третий месяц. Обмены всегда чёткие, ни разу не было задержек. Особенно радует автообмен — не надо с кем-то переписываться. Один из самых надёжных обменников. рекомендую.

Гість Катерина
Опубліковано

Обмін пройшов швидко — USDT на приват перевели менш ніж за 5 хвилин. Підтримка відповіла миттєво, коли уточнював статус заявки. Курс був адекватний, без прихованих комісій. Дякую, буду користуватись ще!

• 2 тижня потому...
Гість Ковальчук Ірина
Опубліковано

Міняла USDT на Монобанк — гроші отримала менше ніж за 5 хвилин. Дуже задоволена, сервіс на висоті.

Гість Остапенко Володимир
Опубліковано

Оформив заявку, підтвердив — і за кілька хвилин отримав кошти на карту. Дякую, все оперативно.

Опубліковано

Переказував BTC — отримав гривні на карту Приват. Курс був гарний, підтримка відповіла на питання швидко.

Опубліковано

Обмінник працює надійно, курс вигідний, підтвердження пройшло за кілька хвилин. Буду користуватись ще!

Опубліковано

Обмінював USDT на гривню — гроші на картку прийшли за кілька хвилин. Дякую за оперативність!

Опубліковано

Поменял USDT, деньги пришли в течение 5 минут. Поддержка ответила мгновенно. Буду пользоваться ещё

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...