Гість Burokrat Опубліковано: 8 серпня Уже целое сообщество фанатов Audi A6 собралось на одном из форумов. где всегда все обсуждают и положительно отзываются о работе этого сервиса. Сервис действительно с отличной и безупречной репутацией. Так держать! Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Петрович Опубліковано: 8 серпня Согласен тут со многими отзывами. Отличный обменник. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Ярик Опубліковано: 12 серпня Нормальный такой обменник. Очень долго уже им пользуюсь. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Герман Опубліковано: 12 серпня Ничего плохого за этот сервис сказать не могу, знаю и проверено, что он один из лучших по своим условиям. Много обменников скамяться, а этот процветает уже не первый год. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Plazma Опубліковано: 12 серпня На сайте разработан удобный и понятный интерфейс. Максимально адекватная и учтивая поддержка в чате. Очень много доступных направлений и не большой процент. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Senator Опубліковано: 13 серпня Подсказали на форуме этот обменник и менял тут в первый раз. Скажу что все отлично. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість ComboPlus Опубліковано: 13 серпня В чате оформлял заявку через оператора и процесс не долгий. Все спокойно и быстро . Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Tomis Опубліковано: 13 серпня Хлопці показують хорошу роботу і організованість своєї служби. Я тут не перший рік змінююся. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Sobol Опубліковано: 14 серпня Только, что совершил обмен и хотел бы поблагодарить за услугу. Вы знаете на все сто процентов свое дело. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Хафиз Опубліковано: 14 серпня Нужно было быстро не только миксануть, но и сразу обменять с выводом на чистый кошелек. Этот сервис отлично справился в сжатые сроки с этой задачей. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах