Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хороший миксер. без проблем можно после этого на биржу закидывать свой актив.                                                                                                                                           

Опубліковано
Не так давно я почав користуватися цим сервісом, але поки що мені все подобається. Дуже хороша команда, це видно відразу. На форумах також є багато хороших відгуків. Не так давно я почав користуватися цим сервісом, але поки що мені все подобається. Дуже хороша команда, це видно відразу. На форумах також є багато хороших відгуків.
Опубліковано

Крутой сервис. Что сказать?                                                                                                                                                                                                                                     

Опубліковано

Всем привет. Хочу оставить отзыв о хорошей работе сервиса. С эфира выводил деньги на карту, для подготовки к праздникам. Спасибо команде. Все отлично организовано и средства очень быстро поступили. С наступающим новым годом.

Опубліковано
На форумі дуже хороші відгуки від реальних користувачів. Я також вирішив спробувати змішати свою крипту, щоб вивести її на біржу. Все вийшло без особливих складнощів. Ти найкращий.На форумі дуже хороші відгуки від реальних користувачів. Я також вирішив спробувати змішати свою крипту, щоб вивести її на біржу. Все вийшло без особливих складнощів. Ти найкращий.
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Наконец то вы открылись после праздников и я смог все таки обменять свои монетки. Теперь на карте плюс. Благодарю.

Опубліковано

Неплохой сегодня денек. Неплохой курс. Спасибо.                                                                                                                                                                                              

Опубліковано

Просто все и без проблем, без всяких рег. тут меняю. Все удобно. дружелюбные операторы. Все всегда анонимно.

Опубліковано

Неплохой сервис отличная возможность с хорошими резервами.                                                                                                                                                                           

Опубліковано

Топовый обменник. Сколько лет уже существует и сохраняет до сих пор хорошую репутацию.                                                                                              

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...