Гість Sivard Опубліковано 23 грудня, 2024 Опубліковано 23 грудня, 2024 Хороший миксер. без проблем можно после этого на биржу закидывать свой актив. Цитата
Гість Волiк Опубліковано 23 грудня, 2024 Опубліковано 23 грудня, 2024 Не так давно я почав користуватися цим сервісом, але поки що мені все подобається. Дуже хороша команда, це видно відразу. На форумах також є багато хороших відгуків. Не так давно я почав користуватися цим сервісом, але поки що мені все подобається. Дуже хороша команда, це видно відразу. На форумах також є багато хороших відгуків. Цитата
Гість Bismark Опубліковано 23 грудня, 2024 Опубліковано 23 грудня, 2024 Крутой сервис. Что сказать? Цитата
Гість Banda Опубліковано 25 грудня, 2024 Опубліковано 25 грудня, 2024 Всем привет. Хочу оставить отзыв о хорошей работе сервиса. С эфира выводил деньги на карту, для подготовки к праздникам. Спасибо команде. Все отлично организовано и средства очень быстро поступили. С наступающим новым годом. Цитата
Гість Sudoroga Опубліковано 25 грудня, 2024 Опубліковано 25 грудня, 2024 На форумі дуже хороші відгуки від реальних користувачів. Я також вирішив спробувати змішати свою крипту, щоб вивести її на біржу. Все вийшло без особливих складнощів. Ти найкращий.На форумі дуже хороші відгуки від реальних користувачів. Я також вирішив спробувати змішати свою крипту, щоб вивести її на біржу. Все вийшло без особливих складнощів. Ти найкращий. Цитата
Гість Bibigul Опубліковано 6 січня, 2025 Опубліковано 6 січня, 2025 Наконец то вы открылись после праздников и я смог все таки обменять свои монетки. Теперь на карте плюс. Благодарю. Цитата
Гість Гришка Опубліковано 6 січня, 2025 Опубліковано 6 січня, 2025 Неплохой сегодня денек. Неплохой курс. Спасибо. Цитата
Гість Cibertrack Опубліковано 9 січня, 2025 Опубліковано 9 січня, 2025 Просто все и без проблем, без всяких рег. тут меняю. Все удобно. дружелюбные операторы. Все всегда анонимно. Цитата
Гість Seoo Опубліковано 13 січня, 2025 Опубліковано 13 січня, 2025 Неплохой сервис отличная возможность с хорошими резервами. Цитата
Гість Бахтияр Опубліковано 13 січня, 2025 Опубліковано 13 січня, 2025 Топовый обменник. Сколько лет уже существует и сохраняет до сих пор хорошую репутацию. Цитата
Рекомендовані повідомлення