Perchik Опубліковано 6 березня, 2023 Опубліковано 6 березня, 2023 На головній сторінці постійно вилазить ось такий баннер Я і так плачу за підписку, бачу багато реклами, яку навіть блокувальщик не прибирає, купа закликів купувати підписку у всіх темах форуму, а тут ще й це. Чи є можливість прибрати показ реклами хочаб для тих, хто користується платною підпискою. Дякую 2 Цитата
Mozart Опубліковано 6 березня, 2023 Опубліковано 6 березня, 2023 2 часа назад, Perchik сказал: Я і так плачу за підписку, бачу багато реклами, яку навіть блокувальщик не прибирає, купа закликів купувати підписку у всіх темах форуму, а тут ще й це. Выделенное - в мой огород камень. Но я это пишу только в теме "Прогноз курса доллара к гривне". Согласитесь: если не звать, никто и не придет. Насчет рекламы - я уже передал администрации... 1 Цитата
SanderEA Опубліковано 6 березня, 2023 Опубліковано 6 березня, 2023 2 години тому, Perchik сказав: На головній сторінці постійно вилазить ось такий баннер Я і так плачу за підписку, бачу багато реклами, яку навіть блокувальщик не прибирає, купа закликів купувати підписку у всіх темах форуму, а тут ще й це. Чи є можливість прибрати показ реклами хочаб для тих, хто користується платною підпискою. Мабуть Ви заходите через безкоштовну версію. Заходьте відразу в Про https://kurs.com.ua/pro 1 Цитата
Perchik Опубліковано 9 листопада, 2023 Автор Опубліковано 9 листопада, 2023 Ця штука взагалі не дає користуватися головною сторінкою. Підписка в мене є, колина нажимаю на "Уже підписалися?" то перекидає на сторінку логіну де я ввожу ім'я та пароль і мене знову перекидує на головну сторінку, де висвічується ций баннер. Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.