Гість Денис Опубліковано: 21 грудня, 2023 Опубліковано: 21 грудня, 2023 Курс лучший в городе, удобное расположение. Спасибо за обмен Цитата
Гість Женя Опубліковано: 11 січня Опубліковано: 11 січня Чудовий обмінник! Вчасно відповідають та при обміні курс приємний. Сам користуюсь вже півроку тому рекомендую! Цитата
Гість Иван Опубліковано: 12 січня Опубліковано: 12 січня Первый раз делал обмен у Движа, быстро разобрался и обменял, спасибо Цитата
Гість Максим Опубліковано: 15 січня Опубліковано: 15 січня Если надо поменять деньги, я меняю только здесь. Курс хороший всегда Цитата
Гість Ігор Опубліковано: 17 січня Опубліковано: 17 січня Рекомендую цей обмінник за гарний курс та швидкість обміну! Цитата
Гість Мирослав Опубліковано: 23 січня Опубліковано: 23 січня Через знайомих знайшов двіж у Львові та обміняв за гарним курсом. Цитата
Гість Станіслав Опубліковано: 24 січня Опубліковано: 24 січня Хто хоче швидко та безпечно міняти валюту — то тільки сюди звертатись! Вже не раз обмін тут робив, максимально задоволений Цитата
Гість Анастасия Опубліковано: 24 січня Опубліковано: 24 січня Все супер! Ніяких проблем не виникло. Цитата
Гість Антон Опубліковано: 29 січня Опубліковано: 29 січня Дякую, ви дуже класна команда. Швидко робите свою роботу, що дуже тішить. Найкращий криптообмінник, який я знаю. Цитата
Гість Никита Опубліковано: 1 лютого Опубліковано: 1 лютого Користуюсь обмінником вже давно, ніколи не було ніяких проблем Цитата
Рекомендовані повідомлення