Дух Форума 795 Posted May 17, 2023 Особенности обменного пункта https://www.dvizh.com/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Никита Posted May 23, 2023 Рекомендую данный обменник, часто обмениваю tether и все отлично! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Владимир Posted May 24, 2023 Довольно часто пользуюсь обменником. Сайт работает быстро, я доволен. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Anasteziya 1 Posted May 24, 2023 Мені подобається обмінник за швидкість та непогані курси порівняно з іншими 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest prOleg Posted May 25, 2023 Хороший обменник, посоветовал друг Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Бодя Posted May 26, 2023 Все супер, обмінник виконав операції, треба було ще верифікацію раз проходити, але нічо Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Pavlo Posted May 30, 2023 Чудово, без питань все провели, залишився задоволеним) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Kyrpa Anton Posted June 1, 2023 Вже котрий місяць проводжу обміни на переведення в готівку Tether TRC20 USDT, завжди все проходить досить швидко. Оформив заявку, через декілька хвилин надали адресу пункту і в той же день отримав гроші, тут у Двіжа нема конкуренції, тому тільки позитивний досвід Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Іра Posted June 6, 2023 Доброго дня! Ділюсь досвідом обміну на Двіжі. Знайшла його по рекламі в Інстаграмі, довго не наважувалась обмінювати, але знайомий підказав, що і куди, тепер маю трішки крипти на балансі)) Обробили заявку за пару хвилин, гроші прийшли моментально! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Віталий Posted June 7, 2023 Користуюсь обмінником вже декілька тижнів. Привабила велика кількість напрямків і обробку заявки чекати недовго. Буду продовжувати користуватись. Quote Share this post Link to post Share on other sites