Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вітаю! Радий співпрацювати з Dvizh, крутий обмінник, ні разу не підводив, завжди швидко і по непоганому курсу

Опубліковано

Дуже крутий сервіс! З першого обміну минуло понад півроку, все ще повністю задоволений. Гроші швидко приходять на карту, планую на готівку ще поміняти. Рекомендую однозначно

Опубліковано

Вкотре звертаюсь у двіж. Міняв готівку на usdt в Києві — швидко. Загалом все сподобалось, ще буду міняти через них

Опубліковано

Меняю наличку в крипту только на Движе, доверяю ему, никаких задержек и качественный подход к клиенту

Гість Констянтин
Опубліковано

Супер сервіс! Сподобалось все — вигідний курс, ввічливість підтримки, швидкість отримання грошей на карту))

Опубліковано

Совершал обмен usdt через этот обменник. Остался доволен, привлек выгодный курс. Спасибо, буду рекомендовать вас знакомым

Опубліковано

Пользуюсь этим обменником довольно давно. Вежливое общение, понятный сайт, и быстрые переводы. Лучшего пока не встречал

Опубліковано

Дякую Двіж за швидкий переказ! Один з найадекватніших сервісів які юзав останнім часом. Із задоволенням буду рекомендувати.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...