Гість Лея Опубліковано 17 серпня Опубліковано 17 серпня Вперше користувалася цим обмінником і трохи хвилювалася через велику суму, але все пройшло спокійно. Підтвердження транзакції перевірили швидко, після чого отримала обумовлену суму. Комунікація приємна, умови зрозумілі, тому досвід залишився позитивний. Цитата
Гість Марік Опубліковано 20 серпня Опубліковано 20 серпня Уже вдруге проводжу тут обмін криптовалюти, і обидва рази без проблем. Подобається чітка організація, ввічливе обслуговування та відсутність затримок. Для мене це один із найзручніших варіантів. Цитата
Гість Соломія Яворська Опубліковано 24 серпня Опубліковано 24 серпня Зверталася для обміну USDT, попередньо все узгодила онлайн. Сподобалося, що не довелося вже на місці з'ясовувати курс, доступну суму чи порядок проведення операції. Після перевірки транзакції розрахувалися без проблем. Персонал ввічливий, офіс комфортний, загалом сервіс справив хороше враження. Цитата
Гість Мартин Опубліковано 27 серпня Опубліковано 27 серпня я рекомендую! дійсно непоганий сервіс Цитата
Гість Павло Опубліковано 1 вересня Опубліковано 1 вересня Обменивал крипту здесь впервые и специально не стал начинать с небольшой суммы. Перед переводом уточнил курс и итоговую сумму к получению, после чего уже спокойно отправил USDT. Цитата
Гість Frank Опубліковано 3 вересня Опубліковано 3 вересня Обмінював USDT на готівку, усе пройшло чітко за попередньо погодженими умовами. Курс зафіксували одразу, після переказу довго чекати не довелося. Особливо сподобалося, що під час обміну не з'явилося жодних додаткових комісій чи несподіваних змін суми. Цитата
Гість Софія Яремчук Опубліковано Вівторок в 14:23 Опубліковано Вівторок в 14:23 Потрібно було терміново обміняти криптовалюту, тому для мене насамперед мала значення швидкість. Менеджер оперативно відповів, зорієнтував щодо процедури та допоміг провести операцію. Усе завершили швидше, ніж я розраховувала. Цитата
Гість Анастасія Опубліковано вчора в 16:00 Опубліковано вчора в 16:00 обмінник доволі непоганий, простий і зрозумілий у використанні! Цитата
Рекомендовані повідомлення