Гість Наташа Бондар Опубліковано 20 липня Опубліковано 20 липня Довго шукала зручний сервіс для обміну криптовалюти. Тут вдалося швидко знайти відповідний варіант із хорошим курсом та достатнім резервом. Усе виконали в обіцяний термін. Цитата
Гість Северин Опубліковано 23 липня Опубліковано 23 липня Підтримка оперативно відповіла на запитання, тому сервісом залишився задоволений. Цитата
Гість Катерина Лисенко Опубліковано 27 липня Опубліковано 27 липня Порівняв кілька варіантів і обрав цей сервіс. Обмін криптовалюти пройшов без проблем, комісія виявилася прийнятною, а весь процес зайняв значно менше часу, ніж очікував. Цитата
Гість Єлисей Опубліковано 30 липня Опубліковано 30 липня Обмін пройшов швидше, ніж очікувала. Курс відповідав тому, що був зазначений під час оформлення заявки, а криптовалюта надійшла без затримок. Сподобалося, що весь процес був зрозумілим і не виникло жодних несподіваних комісій. Цитата
Гість Авеліна Опубліковано 3 серпня Опубліковано 3 серпня Усе пройшло саме так, як було зазначено в заявці. Можу рекомендувати тим, хто цінує надійність і швидкість. Цитата
Гість Андрюша Опубліковано 6 серпня Опубліковано 6 серпня Приємно здивувала швидкість роботи обмінника та зрозумілий процес оформлення заявки. Усе виконали точно в обіцяні терміни, підтримка оперативно відповіла на запитання. Надійний сервіс, який можу рекомендувати. Цитата
Гість Клара Опубліковано 10 серпня Опубліковано 10 серпня Вперше проводила обмін через цей сервіс, тому спочатку трохи переживала. Заявку оформила без проблем, статус оновлювався нормально, гроші прийшли в повному обсязі. Цитата
Гість Еліна Опубліковано 13 серпня Опубліковано 13 серпня Користувалася обмінником уперше, тому трохи хвилювалася, але все пройшло чудово. Заявку обробили оперативно, сума прийшла повністю, а сам процес обміну був зрозумілим. Залишилися тільки позитивні враження, буду користуватися ще. Цитата
Гість Олександр Опубліковано 17 серпня Опубліковано 17 серпня Тупо скаміна. Кинули на 200 usdt. Цитата
Рекомендовані повідомлення