Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

• 3 місяці потому...
Гість максим
Опубліковано

Обережно! Обмінник Obmin.club утримує кошти та вимагає паспортні дані за мізерні суми (Заявка №19074)

«Хочу попередити всіх користувачів! Даний сервіс заблокував мою транзакцію на суму всього 30.7 TRX (це близько 5 доларів США).

1. Транзакція успішно підтверджена в блокчейні (хеш: 97103691eadd9210c17b41b15aa219af76333115c69f3a68087d81cdf0447c6a), кошти надійшли на гаманець обмінника.

2. Сервіс посилається на "AML-перевірку" і вимагає мої персональні дані: фото паспорта та селфі з документом.

3. Я вважаю це неправомірним збором конфіденційних даних, оскільки сума в 5 доларів не може бути об'єктом серйозного розслідування. Передача паспорта невідомим особам за таку суму є небезпечною.

4. На мою пропозицію зробити повернення (Refund) на гаманець відправника, підтримка відповіла відмовою.

Це виглядає як спланована схема для збору паспортних даних реальних людей. Будьте дуже обережні, не надсилайте їм документи! Вимагаю негайного повернення моїх коштів без надання паспорта.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...