Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Розповідаю.
Відправив кошти на обмін, після чого сервіс повідомив, що за результатами AML-перевірки не буде проводити операцію та повернув кошти з утриманням близько 5%.
Фактично схема виглядає так:

• клієнт створює заявку
  • відправляє кошти
  • сервіс проводить AML-перевірку, а якщо результат його не влаштовує  відмовляється від обміну та повертає кошти за мінусом комісії.

Тобто якщо умовно відправити 1000 доларів, можна отримати назад 950 доларів лише тому, що сервіс вирішив не проводити обмін після отримання коштів.

У моєму випадку я не скасовував заявку, не просив повернення коштів, не відмовлявся від AML/KYC, у мене не запитували документи чи пояснення щодо походження коштів. Також я не знайшов у Правилах та AML Policy прямого положення, яке б дозволяло сервісу в односторонньому порядку відмовитися від виконання заявки та утримати відсоток від суми лише тому, що сервіс самостійно вирішив не проводити обмін за результатами власної перевірки.

Тому особливість така: забрати у тебе 5% - 10% просто по на скріншоту у тебе "медіум ріск "

Screenshot 2026-05-29 at 12.08.21.png

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...