Гість Виталий Опубліковано 21 серпня Опубліковано 21 серпня Треба було зробити оплату на ТОВ. Все пройшло як треба, буду користуватись ще. Заявка 3686 Цитата
Гість Микола Опубліковано 21 серпня Опубліковано 21 серпня Все добре 👍 Заявку оформив швидко, далі теж без проблем. Заявка 3638 Цитата
Гість Влад Опубліковано 21 серпня Опубліковано 21 серпня Все зрозуміло і по суті. Для мене головне, що не треба витрачати час на зайві дії.Все зрозуміло і по суті. Для мене головне, що не треба витрачати час на зайві дії. Заявка 3638 Цитата
Гість Georg Опубліковано 21 серпня Опубліковано 21 серпня Нормальный сервис, обмен прошел спокойно и без каких-либо сложностей. Цитата
BobbiW Опубліковано 21 серпня Опубліковано 21 серпня Хороший сервіс. Простий у використанні, нічого зайвого. Заявка 3668 Цитата
Tarasss5 Опубліковано 21 серпня Опубліковано 21 серпня Зручний обмінник. Користувався вже декілька разів, поки все подобається. 3673 Цитата
Гість Свят Опубліковано 25 серпня Опубліковано 25 серпня Робив оплату на ФОП. Все пройшло нормально, без проблем 👍 Номер 3651Робив оплату на ФОП. Все пройшло нормально, без проблем 👍 Номер 3651 Цитата
Гість Marti Опубліковано 25 серпня Опубліковано 25 серпня Менял USDT на грн на карту. В целом все удобно, заявка прошла без проблем. 3674 Цитата
Гість Лідія Опубліковано Вівторок в 22:42 Опубліковано Вівторок в 22:42 Потрібно було оплатити рахунок на ТОВ – впорались без затримок. 3681 Цитата
Гість Тім Опубліковано Середа в 14:34 Опубліковано Середа в 14:34 Нічого складного: обрав напрямок, оформив заявку і отримав гривні на картку. Мені підійшло. Заявка 3688 Цитата
Рекомендовані повідомлення