Гість Лев Опубліковано 30 серпня Опубліковано 30 серпня Сайт простий і зрозумілий. Обрав потрібний напрямок, створив заявку і далі все чік-чік 5-7 хвилин зайняло десь. Заявка 3698 Цитата
Гість Kirill Опубліковано 30 серпня Опубліковано 30 серпня Робив оплату на ФОП. Все чітко по реквізитах, гроші зарахували без проблем. Для робочих оплат дуже зручний варіант. 3696 Цитата
Гість Аліса Опубліковано 30 серпня Опубліковано 30 серпня Треба було зробити оплату на ТОВ. Все пройшло акуратно з документами та реквізитами, для мене це було важливо. Заявка 3710 Цитата
Гість Wang Опубліковано Вівторок в 01:46 Опубліковано Вівторок в 01:46 Користувався різними обмінниками, тут сподобався сам підхід. Нормальна комунікація без шаблонних відповідей на пів сторінки. Заявка 3702 Цитата
Гість Tim Опубліковано Вівторок в 01:55 Опубліковано Вівторок в 01:55 Делал оплату на ФОП. Реквизиты внес, заявку оформил, дальше все прошло без моего участия. Удобно. 3736 Цитата
Гість Alex Опубліковано Вівторок в 02:02 Опубліковано Вівторок в 02:02 Робив вже кілька різних операцій через CryptaBar. Зручно, що не треба шукати окремі сервіси під карту та оплату на рахунок. Номер 3742 Цитата
Гість Валентин Опубліковано Вівторок в 02:14 Опубліковано Вівторок в 02:14 Хороший сервіс для регулярних обмінів. Один раз розібрався як все працює і далі вже взагалі без питань. Моя заявка 3744 Цитата
Гість Sasha Опубліковано Вівторок в 02:22 Опубліковано Вівторок в 02:22 Для мене великий плюс — економія часу. Зайшов, створив заявку, зробив обмін і займаєшся своїми справами. Номер 3769 Цитата
Гість Emil Опубліковано Вівторок в 02:29 Опубліковано Вівторок в 02:29 Понравилось, что перед обменом можно спокойно посмотреть условия и только потом создавать заявку. Никакого давления и спешки. 3745 Цитата
Гість Gayel Опубліковано Вівторок в 02:38 Опубліковано Вівторок в 02:38 Обменивал USDT на гривну. Никаких дополнительных действий в процессе не появилось, все прошло по понятному сценарию. Заявка 3747 Цитата
Рекомендовані повідомлення