Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сайт простий і зрозумілий. Обрав потрібний напрямок, створив заявку і далі все чік-чік 5-7 хвилин зайняло десь. Заявка 3698

Опубліковано

Робив оплату на ФОП. Все чітко по реквізитах, гроші зарахували без проблем. Для робочих оплат дуже зручний варіант. 3696

Опубліковано

Треба було зробити оплату на ТОВ. Все пройшло акуратно з документами та реквізитами, для мене це було важливо. Заявка 3710

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Користувався різними обмінниками, тут сподобався сам підхід. Нормальна комунікація без шаблонних відповідей на пів сторінки. Заявка 3702

Опубліковано

Делал оплату на ФОП. Реквизиты внес, заявку оформил, дальше все прошло без моего участия. Удобно. 3736

Опубліковано

Робив вже кілька різних операцій через CryptaBar. Зручно, що не треба шукати окремі сервіси під карту та оплату на рахунок. Номер 3742

Опубліковано

Хороший сервіс для регулярних обмінів. Один раз розібрався як все працює і далі вже взагалі без питань. Моя заявка 3744

Опубліковано

Для мене великий плюс — економія часу. Зайшов, створив заявку, зробив обмін і займаєшся своїми справами. Номер 3769

Опубліковано

Понравилось, что перед обменом можно спокойно посмотреть условия и только потом создавать заявку. Никакого давления и спешки. 3745

Опубліковано

Обменивал USDT на гривну. Никаких дополнительных действий в процессе не появилось, все прошло по понятному сценарию. Заявка 3747

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...