Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якщо вам, як і мені, ліниво заходити на біржі заради дрібних обмінів — йдіть сюди. Міняла USDT на TRON, транзакція пройшла успішно і головне — без нервів. Заявка від 11 березня (ID 2447) виконана на 5 зірок!

Опубліковано

Заявка #2446 була виконана дуже швидко. Бот підказує кожен крок, тому помилитися неможливо. 

Опубліковано

Заявка #2445 выполнена очень быстро. Выводил USDT на Монобанк, курс отличный, всё пришло.

Опубліковано

Дуже зручний бот для обміну валют. Створив заявку #2444 на вивід USDT на карту і отримав виплату дуже швидко. Ніяких проблем чи затримок не виникло. Це тепер мій основний інструмент.

Опубліковано

Чесно кажучи, спочатку я трохи нервував, але весь процес виявився надзвичайно простим. Інтерфейс зрозумілий та зручний для початківців, тому заявка номер 2548 пройшла без несподіванок

Опубліковано

Моя заявка виконалася швидко та без затримок, користуватися сайтом було дуже зручно, швидко розібрався що до чого. Рекомендую
заявка #2556

Опубліковано

Реально классный сайт, очень легко пользоватся его функциями без особого вникания, я создавал заявку #2574 на ETH в USDT прошло как по маслу без ошибок.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...