Дух Форума Опубліковано 18 березня Опубліковано 18 березня Особенности обменного пункта https://ukrswap.com/ Цитата
Гість Kapitalka Опубліковано 11 квітня Опубліковано 11 квітня Друзi! Шукав золото, а знайшов ukrswap))) Вперше почув вiд друга (вiн займається рекламою в iнетi) та розповiв,що вони спiлкувалися про рекламу.менi стало цiкаво, що це таке??? Користувався обмінником вже кілька разів та загалом залишився задоволений. Обмін проходить досить швидко, зазвичай протягом 10–20 хвилин, залежно від напрямку та завантаження мережі. Інтерфейс сайту простий і зрозумілий, навіть якщо користуєшся вперше розібратися не складно.Окремо хочу відзначити підтримку — відповідають оперативно, допомагають у разі питань. В перший раз трапилась невелика затримка по транзакції,я почав панiкувати та звернувся в чат , швидко мене заспокоїли та пояснили що це норм це десь в блокчейнi. швидка обробка заявок зручний інтерфейс адекватні курси нормальна підтримка У цілому можу рекомендувати для обміну криптовалюти. Буду користуватися ще 👍 Цитата
Гість Никита сторчак Опубліковано П'ятниця в 15:45 Опубліковано П'ятниця в 15:45 Сравнивал несколько площадок, здесь оказался самый адекватный курс на покупку ETH. Транзакция прошла чисто, никаких скрытых комиссий не вылезло.Нет миллиона проверок и покажите документы…. Цитата
Рекомендовані повідомлення