admin 28 687 Опубліковано: 13 листопада, 2014 В мобильных платежах светится только МТС и Мегафон У Вас скорее всего российский айпишник... и Вам способы оплаты для России показывает. Выберите страну вручную. PS Так и запишем, потенциальный тролляка и агент Путина. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim Dim 9 Опубліковано: 13 листопада, 2014 да я с Киева, где страну выбирать???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim Dim 9 Опубліковано: 13 листопада, 2014 Меня после продления подписки выкидывает на единую кассу, там язык только английский и русский Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
admin 28 687 Опубліковано: 13 листопада, 2014 да я с Киева Да ладно, ладно... Щас поддержку напрягу, москалыку. А Вы пока парашют прикопайте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim Dim 9 Опубліковано: 13 листопада, 2014 Про Москалыка спрси у Вегаса, Креста или Самурая. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim Dim 9 Опубліковано: 13 листопада, 2014 Где киевстар? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
admin 28 687 Опубліковано: 13 листопада, 2014 Про Москалыка спрси у Вегаса, Креста или Самурая. Какой Вы нервный.... шутю же. Доступ открыл, как разберемся - заплатите. ПС А айпишник у Вас американский. Как погодка в Лэнгли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
victor881 13 Опубліковано: 13 листопада, 2014 (змінено) Уважаемый админ. У меня закрыт доступ в чат, или я что то я не правильно делаю? Благодарю за ответ. Змінено 13 листопада, 2014 користувачем victor881 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim Dim 9 Опубліковано: 14 листопада, 2014 ну и где ж Киевстар??? Снова не могу зайти в Про. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
admin 28 687 Опубліковано: 14 листопада, 2014 ну и где ж Киевстар??? Снова не могу зайти в Про. Можете. Зашел под Вашим логином - все работает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах