Close button

Ракетний удар РФ по Чернігову: кількість загиблих зросла до 15 (Оновлено)

Ракетний удар РФ по Чернігову: кількість загиблих зросла до 15 (Оновлено)
Фото: ДСНС

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив про 13 загиблих та понад 60 поранених внаслідок ракетного удару по Чернігову. Щонайменше троє людей вважаються зниклими безвісти. Згодом у ДСНС повідомили про 15 загиблих.

Про це йдеться в дописі Клименка в Telegram-каналі.

"Серед загиблих внаслідок російського обстрілу - 25-річна лейтенант поліції. Жінка жила в сусідньому будинку, перебувала вдома на лікарняному. Смертельне осколкове поранення", – повідомив Клименко.

Він додав, що під завалами можуть бути люди, триває пошуково-рятувальна операція.

Міністр також оприлюднив відео порятунку одного із потерпілих.

Також стало відомо, що росіяни атакували Чернігів трьома крилатими ракетами "Іскандер", повідомив начальник ОВА В'ячеслав Чаус у коментарі "Суспільному".

Оновлено о 12:53. Клименко повідомив про 13 загиблих та понад 60 поранених. Серед постраждалих – двоє дітей.

"Постраждалим надається необхідна допомога. Поліцейські здійснюють поквартирний обхід пошкоджених будинків, допомагають пораненим. Продовжують працювати психологи", – йдеться в повідомленні.

Оновлено о 14:00. Поліція Чернігівщини повідомила про 14 загиблих та 61 пораненого. Серед постраждалих – троє дітей. Також відомо про 6 зниклих безвісти.

Оновлено о 14:55. У ДСНС повідомили про 15 загиблих. Трьох людей вдалося врятувати з-під завалів. На місці також працюють психологи ДСНС, психологічну допомогу надано 53 людям.

Новини

Популярні теми форуму

analytics