Close button

У СБУ прокоментували погрози білоруської влади київським лікарням

У СБУ прокоментували погрози білоруської влади київським лікарням
Фото: facebook.com/SecurSerUkraine

Заява представників білоруської влади з приводу міфічних терористів, які нібито перебувають в українських лікарнях, є проявом інформаційно-психологічних спецоперацій, що грають на руку Росії, повідомляє РБК-Україна.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

Спецслужба нагадала, що наша країна вже третій рік протидіє ворогові у повномасштабній війні, і всі громадяни розуміють важливість дотримання правил безпеки.

"Тому і спеціальні служби, і представники місцевої влади реагують на кожну потенційну загрозу згідно з передбаченими протоколами дій. На даний час вживаються всі необхідні заходи, щоб нівелювати якісь негативні наслідки навіть теоретичної загрози", - додали в СБУ.

Також спецслужба порадила представникам режиму у Білорусі зрозуміти, що справжніми терористами є люди у Кремлі.

"Білоруській владі потрібно не лякати українців псевдозаявами, а думати про те, як не опинитися на лаві підсудних у Гаазі поряд із кремлівським диктатором", - підсумувала СБУ.

Що передувало

Раніше у Києві терміново розпочалася евакуація двох лікарень, розташованих на вулиці Богатирській. Одна з них дитяча.

Пізніше чиновники повідомили, що у Києві евакуювали персонал та пацієнтів із двох лікарень через ймовірний удар Російської Федерації. Однак поки що немає підтверджень, що Москва готувала удар по цих медичних закладах.

Новини

Популярні теми форуму

analytics