Close button

У Києві внаслідок влучання у житловий будинок зруйнований під’їзд − мер

У Києві внаслідок влучання у житловий будинок зруйнований під’їзд − мер
Фото: ДСНС

У результаті російського ракетного удару є влучання у житловий будинок у Шевченківському районі столиці. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє Українська правда.

"Є влучання в житловий будинок в Шевченківському районі. Пошкоджені під’їзди. Один зруйнований. Відбувається евакуація мешканців", – зазначив він.

За даними ДСНС, у Шевченківському районі ліквідували пожежу на площі 1500 кв.м. За даними ДСНС, саме в цьому районі 5 людей загинули та 4 травмовані. Повідомляється, що травмованих передали лікарям для подальшої госпіталізації.

Згодом мер Києва з місця події повідомив, що мова йде про будинок на Сирці, у ньому зруйновані приблизно 17 квартир.

"Рятувальники працюють, ми чуємо голоси, люди знаходяться під завалами, робимо все, щоб врятувати", – сказав він.

Також, за його словами, пошкоджений будинок навпроти.

Передісторія: 

  • Уранці 8 липня Повітряні сили ЗСУ повідомили, що Росія підняла в небо бомбардувальники-ракетоносці Ту-95 з аеродрому "Оленя".
  • Згодом Повітряні сили ЗСУ повідомили, що російські окупанти запустили по Україні ракети і КАБи − по всій країні лунала повітряна тривога. У столиці та низці інших міст лунали вибухи.
  • Внаслідок ракетного удару по Києву зафіксовано падіння уламків в Солом’янському, Дніпровському, Дарницькому, Деснянському, Шевченківському та Голосіївському районах.
  • У результаті російськкого ракетного удару у Києві 8 людей загинули та 15 постраждали, під завалами лікарні Охматдит можуть бути люди.

Новини

Популярні теми форуму

analytics