Close button

Окупанти прорвались бронетехнікою у центр Вовчанська, але відступили з втратами – ЗСУ

Окупанти прорвались бронетехнікою у центр Вовчанська, але відступили з втратами – ЗСУ
Фото: Facebook

Двома танками та парою МТЛБ російські окупанти спробували доставити особовий склад до центральної частини міста Вовчанська, але відступили з втратами. Про це йдеться у повідомленні оперативно-тактичного угруповання "Харків", повідомляє Українська правда.

"У Вовчанську в рамках підготовки до штурмових дій противник здійснив спробу доставки особового складу до центральної частини міста із застосуванням 2-х танків та 2-х МТЛБ, поніс втрати та відійшов", – йдеться в повідомленні.

Загалом, за словами військових, на Харківському напрямку обстановка суттєвих змін не зазнала. Війська РФ не полишають спроб витісняти українських військових із займаних позицій.

Від початку цієї доби триває 2 бойових зіткнення у районі Вовчанська.Запевняється, що Сили оборони України адекватно реагують на дії та продовжують нищити живу силу, озброєння і військову техніку російських окупантів. Втрати ворога (безповоротні та санітарні) за минулу добу склали 110 осіб. Також на цьому напрямку ворог втратив знищеними та пошкодженими 71 одиницю озброєння та військової техніки.

Новини

Популярні теми форуму

analytics