Close button

Італія не відкриє кордони для третіх країн

Італія не відкриє кордони для третіх країн

Міністр охорони здоров 'я Італії Роберто Сперанца заявив, що заборона на відвідування країни громадянами третіх країн, включаючи "безпечні" країни, які затвердила Рада ЄС, не скасовується. Про це повідомляє The Local у середу, 1 липня, повідомляє Вести.

Зазначається, що місцева влада подовжують заборону на поїздки, а також правила карантину для туристів, які прибувають з-за меж блоку.

"Глобальна ситуація залишається дуже складною", - сказав speratsa.

Італія постраждала від вірусу більше за всіх із європейських країн.

Навіть незважаючи на те, що кількість нових випадків та смертей продовжує неухильно знижуватися, влада побоюється, що відкриття зовнішніх кордонів "спричинить нову ланцюжок зараження".

"З цієї причини Італія дотримується обов 'язкового правила карантину для всіх, хто прибуває з країни, що не входить в ЄС, навіть якщо вони проїхали через іншу внутрішню Шенгенську країну", - йдеться в повідомленні уряду.

Італія дозволила вільне пересування в і з країн ЄС і країн Шенгенської зони, включаючи Великобританію, з 3 червня. Це рішення не зміниться, підтвердив Сперанца.

Уряд також розглядає можливість введення поліцейських перевірок Крім перевірок на кордонах, щоб виявляти людей, які прибули з країни, що не входить в ЄС, і тоді їм доведеться залишатися в карантині протягом двох тижнів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics