Close button

Volkswagen представив оновлений Tiguan

Volkswagen представив оновлений Tiguan

Компанія Volkswagen офіційно представила оновлений кросовер Tiguan, повідомляє Volkswagen.

Планове оновлення принесло Volkswagen Tiguan перероблену зовнішність, Інтер 'єр і гібридну силову установку, яка і стала основним придбання моделі. Серед зовнішніх змін піднесена лінія капота, Нова радіаторна решітка, оптика, бампери і логотипи, а також назва моделі по центру дверей багажного відділення. Оновлений Tiguan оснащений матричними світлодіодними фарами головного світла - IQ.LIGHT: залежно від комплектації 24 елементна оптика оперує 10 інтерактивними функціями освітлення.

80a6507bee541e8fa88ea944e1ddd636.jpg

В салоні з 'явився новий мультимедійний комплекс MIB3 з поліпшеним голосовим управлінням і підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, нове рульове колесо з сенсорними панелями та сенсорний блок управління кліматичною системою. За доплату доступна аудіосистема Harman / Kardon потужністю 480 Вт.

Одночасно дебютувала і Топова модифікація - Tiguan R, вперше доступний з мотором 2,0 TSI потужністю 320 К. С. і новою системою повного приводу, здатної перерозподіляти крутний момент, як між осями, так і між окремими колесами. Зовнішнє такий кросовер можна відрізнити по іншим бамперами, заднім дифузором, двом парам патрубків вихлопної системи і особливим 21 дюймовим колісним дискам. Перелік режимів їздовим електроніки доповнено спортивним режимом Race (Крім стандартних Eco, Normal, Comfort, Sport, Offroad, Snow і Individual), який можна активувати кнопки на рульовому колесі.

32ozo1g_2z_big.jpg

Всі дизельні мотори Volkswagen Tiguan тепер оснащені новою системою подвійного упорскування AdBlue і двома селективними нейтрализаторами (SCR).

Також оновлений Volkswagen Tiguan отримав систему Travel Assist нового покоління, здатну керувати автомобілем на швидкості до 210 км / год.

182c0df35288e58c90eafe018c448db3.jpg

Ціни і точна дата виходу на ринок поки не оголошені.

Новини

Популярні теми форуму

analytics