Close button

Новий дизайн Windows 10 анонсували офіційно

Microsoft офіційно представила новий дизайн меню "Пуск" і низки інших елементів інтерфейсу операційної системи Windows 10, повідомляє Вести.

З учорашнього дня перетворилася "десятка" доступна учасникам програми попереднього тестування.

undefined

Найбільш помітне зміна: замість кольорових "живих плиток" і кольорового ж тла значків у меню "Пуск" будуть квадрати і прямокутники з перемалювати у новому стилі іконками. Фон, що оточив их, будет прозорим.

undefined

Оновлене меню "Пуск" у Windows виглядає більш одноманітно і менше відволікає користувача. В ньому більше порядку, тому легше побачити потрібні програми.

mjfp5ukz29_big.jpg

Крім того, Microsoft переробила в Windows інтерфейс перемикання між програмами за поєднанням клавіш Alt+Tab. Тепер там будуть відображатися всі вкладки, відкриті в браузері Microsoft Edge, а не тільки одна, активна в кожному відкритому вікні програми. Ті, кому такий підхід не сподобається, зможуть, переключивши який параметр, повернути все як було.

Невеликі зміни відбудуться і в інтерфейсі панелі завдань. Для користувачів, зареєстрованих в Xbox Live, там буде типовий автоматично відображатися значок сервісу. У тих, хто використовує свій Android-смартфон у зв 'язці з Windows, аналогічним чином відобразиться Додаток "Ваш телефон". Йдеться про ситуацію, коли відбувається первісна налаштування Windows на комп 'ютері - у існуючих користувачів нічого не зміниться.

Читайте також:

Новини

Популярні теми форуму

analytics