Close button

Bentley оновила купе і кабріолети Continental GT

Bentley оновила купе і кабріолети Continental GT

Кузовную палітру Bentley Continental GT розширили до 62 відтінків, повідомляє Carscoops.

Британська марка підготувала оновлення для купе і кабріолетів Bentley Continental GT. В стандартну комплектацію увійшло нове рульове колесо, а панорамна скляний дах тепер доступна на всіх моделях Continental GT незалежно від двигуна. За рахунок трьох нових кольорів - Viridian, Patina і Snow Quartz - кузовную палітру розширили до 62 квітів. За заявою виробника, тепер клієнтам доступно близько 10 мільярдів можливих варіантів Bentley Continental GT.

14cfaf2f03e2f67caaaf5f61a42a5d3a.jpg

Новий темный смарагдово металевий відтінок Viridian - це сучасна версія традиційного British Racing Green (британський гоночний зелений), натхненна концептом EXP10 Speed 6.

Колір Patina натхненний полірованими металами, сумішшю шампанського і шовку, а також ледь вловимим відтінком ніжною зелені. Snow Quartz - Біла тришарова перламутровий фарба, яка, як стверджують у Bentley, надає "нескінченну кількість можливостей для доповнення поєднань кольорів Інтер 'єру".

164bbee7129b58ba0187d22e53364370.jpg

Скляна панорамна дах виготовлена з поляризованого скла, зменшує відблиски, і оснащена внутрішнім жалюзі з електронним управлінням. Така ж дах доступна для нових Bentayga і Flying Spur. Нове рульове колесо з хромованою вставкою у нижній частині вертикальної спиці оснащено датчиками хвата по всьому обода: електроніка контролює, щоб водій не прибирав руки з кермового колеса.

Нинішнє оновлення торкнулося тільки зовнішності Bentley Continental GT. Моторна гамма залишилася незмінною: 4,0-литровая "бітурбовосьмерка" потужністю 550 к.с. і 770 Нм від Porsche (550 К. С., 770 Нм) і 6,0-литровый W12, выдающий 635 К. С., 900 Нм. Обидва агрегату поєднуються з восьмиступінчастим преселективним "роботом". Привід - повний з муфтою підключення передньої осі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics