Close button

Бердянськ курортний: де краще відпочивати

Бердянськ курортний: де краще відпочивати

Щорічно, в літній сезон населення Бердянська збільшується в кілька разів, адже для відпочинку та оздоровлення сюди приїжджає багато людей з усіх куточків України, повідомляє PRO.berdiansk.biz.

Бердянск курортный: какие районы города подходят для отдыха

- Реклама -

Роблячи ставку на відпочинок в Бердянську люди часто задаються питанням - який же з мікрорайонів краще підходить для літнього проведення часу. Короткий огляд за Бердянським районам допоможе визначитися з вибором.

Умовно, весь курортне місто ділять кілька частин: Гору, нижню частину міста та в Бердянську косу.

Бердянск курортный: какие районы города подходят для отдыха

- Реклама -

Нагірна частина, вона ж Гора, знаходиться на невеликій височині, розташована далеко від морського берега і золотистих пляжів. Тут розташовуються спальні райони, житловий Бердянський фонд міста, великі промислові підприємства. До неї належать мікрорайони: військове містечко, 8 березня, РТС і скловолокно, АЗМОЛ, yuzhgidromash і АКЗ.

В Нагірній частині міста мало приватного сектора, якщо тут і зупиняються відпочивальники, то знімають в основному квартири або номери на АКЗ або Азмол.

З оглядового майданчика АЗМОЛА все місто - як на долоні, відкривається дуже гарний вигляд, серед бердянців це місце називають ще "сьоме небо" і не даремно, адже опинившись тут і милуючись красою Азовського курорту, можна і справді відчути "напад" щастя.

Що ж стосується АКЗ, то в цьому мікрорайоні теж є доступ до моря, вот правда пляжі менш зручні і обладнані, ніж в інших частинах міста.

Нижня частина Бердянська - це її адміністративний центр, "візитна картка" міста. Тут знаходиться багато визначних пам 'яток, пам' ятників, розважальних центрів та закладів. Мікрорайони цій частині міста, в центрі, Ліскі, Слобідка, колонія Макорти і Піски - призначені для розміщення Великої кількості відпочивальників.

Бердянск курортный: какие районы города подходят для отдыха

Приватний сектор, квартири, міні-готелю і шикарні готелі - залежно від того, на яку суму розраховує осіб, в нижній частині міста можна знайти житло на будь-який смак.

Музеї, парки, атракціони, кінотеатри, торгові та розважальні центри, кафе і ресторани - все це і навіть більше знаходиться саме в нижній частині міста.

Для любителів бюджетного сімейного відпочинку відмінно підійдуть райони колонія Макорти, Ліскі і Слобідка.

А ось для тих, хто мріє про відпочинок, как с обложки глянцю - створено відмінні умови на Бердянській косі.

Бердянск курортный: какие районы города подходят для отдыха

Коса – це відрізок суші, який іде в море на двадцять три кілометри, бере свій старт на Слобідці і Пісках.

На сьогоднішній день тут розміщується більше ста здравниць і оздоровчих установ, тут багато готелів, дитячих таборів та санаторіїв, і продумано все, до найменших дрібниць для комфортного сімейного відпочинку.

Бердянська коса, як і саме місто, також має свої райони частини. Основні виділяють три: ближню косу, середню та дальню.

Бердянск курортный: какие районы города подходят для отдыха- Реклама -

Спочатку, на ближній косі розміщені аквапарк, дельфінарій і зоопарк. Середня ж припаде до смаку молоді - адже тут велика кількість пляжних барів, де влаштовують запальні вечірки і афтепаті, а ось дальня - сподобається тим, хто хоче милуватися незайманій, майже незайманої красою природи. На оголовке дальньої коси розміщений заповідник.

Щоб краще спланувати свою відпустку, Дізнайтеся, якою буде погода в Бердянську.

Новини

Популярні теми форуму

analytics