Close button

Автомобіль Укрпошти підірвали і пограбували

Автомобіль Укрпошти підірвали і пограбували

У Полтавській області невідомі підірвали автомобіль Укрпошти та викрали 2,5 мільйона гривень і заволоділи пістолетом охоронця. В результаті нападу тілесні ушкодження отримали два людини, що знаходилися в авто, повідомляє УНН.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Полтавській області.

"Близько 10 години 7 липня в поліцію Полтавської області надійшло повідомлення, що поблизу села Тишки, Лубенського району, невідомі підірвали автомобіль" Газель ", який належить Укрпошті, і заволоділи грошима в сумі понад двох з половиною мільйонів гривень і табельним пістолетом охоронця. В результаті розбійного нападу дві людини, що знаходилися в автомобілі, отримали тілесні ушкодження ", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в даний час поліція здійснює оперативно-розшукові заходи щодо встановлення та затримання особливо небезпечних злочинців.

За даним фактом вирішується питання про внесення відомостей до єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками статті 15, частини 2 п. 6 ст. 115 (замах на вбивство) і частини 4 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10-ти до 15-ти років або довічне позбавлення волі.

Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, в Харківській області підірвали банкомат. В результаті події ніхто з громадян не постраждав. Заволодіти грошовими коштами зловмисникам не вдалося.

Валерія Гуржій

Новини

Популярні теми форуму

analytics