Close button

"Ощадбанк" запустив дешеву іпотеку

"Ощадбанк" запустив дешеву іпотеку

Ощадбанк продовжує зниження процентних ставок за іпотечними кредитами - банк розширив коло клієнтів, які можуть отримати кредит на житло під 9,99% в рамках програми "звичайно, 9,99", повідомляє Экономическая правда.

Про це повідомляє прес-служба банку.

"З метою підтримки працівників державного сектора Ощадбанк розширив коло клієнтів, які можуть отримати кредит на житло під 9,99% в рамках програми" звичайно, 9,99 " (раніше" Конечно, Док ").

Скористатися програмою, яку банк запустив в квітні поточного року, Крім працівників медичної сфери, відтепер можуть державні службовці, співробітники Національної поліції України та державної служби України з надзвичайних ситуацій ", - йдеться в повідомленні.

Також для всіх клієнтів знизили відсоткову ставку на 2 процентних пункти за стандартними іпотечними програмами. Залежно від початкового внеску ставки стартують від 13,49%.

"Попит на доступну іпотеку великий. За оцінками експертів, 6 млн українців потребують в своє житло.

Враховуючи суттєве зниження облікової ставки та постійну увагу до питання доступність кредитування іпотека в найближчий час має всі підстави стати реальним механізмом вирішення житлового питання.

У квітні запущений кредитування медиків під 9,99%. Зараз ми розширили коло потенційних учасників цієї програми, а ставку за стандартними програмами знизили до 13,49% ", - заявив глава правління oshchadanka Андрій Пишний.

Новини

Популярні теми форуму

analytics