Close button

Черговий скандал "нижче пояса" з Дубинським

Черговий скандал "нижче пояса" з Дубинським

Народний депутат від фракції "Слуги народу", який претендує на посаду мера Києва, Олександр Дубинський пригрозив головному редактору інтернет-видання "zebabel" Катерині кабернік "отшлепать боягузами по обличчю", повідомляє Буквы.

Аудіозапис Дубинський опублікував у своєму telegram-каналі.

Раніше видання "zebabel" повідомило, що Дубинський знімав проморолик для своєї передвиборної кампанії на столичному південному мосту, чим спровокував avtoprobku. По середині проїжджої частини зі знімальною командою став його зелений позашляховик Mercedes-Benz G Class, а сам Дубинський пересів на велосипед.

Дубинський в своєму telegram-каналі відреагував на новину видання.

"До заказушної історії за гроші Кличко по велосипедній темі приєднався zebabel) тупі zeovtsy)", - написав Дубинський.

%D0%B7%D0%B5%D0%B1%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D0%

Він також залишив голосове повідомлення для головного редактора "zebabelya" кабернік Каті.

"Катя, у меня вопрос. Здрасьте. Ось ви пишіть * у*н *, що мене привезли на джипі на міст, а потім пересів на велосипед. Ви упевнені в цій * у*н *? Або хочете, щоб я вас боягузами відшмагав? Я могу. Давайте почнемо ", - заявив" слуга народу ".

%D0%B7%D0%B5%D0%B1%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D0%

Раніше повідомлялося, що народний депутат України Олександр Дубинський знімав у центрі Києві відео про те, як їздить на велосипеді. Але через деякий час пересів на Mercedes і поїхав. Крім того колишній журналіст телеканалу "1+1" Дубинський днями раз оскандалився, нецензурно коментуючи відставку голови НБУ Якова Смолія. Так що це не перший і, ймовірно, не останній скандал з його участю.

Новини

Популярні теми форуму

analytics