Close button

На Балі рятують дельфінів

На Балі рятують дельфінів

Рік тому Дельфін Рембо був обмежений дрібним хлорованим басейном в індонезійському готелі на острові Балі. Він розважав відвідувачів з усього світу, стрибаючи через обручі, повідомляє Reuters.

Тепер він вільно плаває в іншому басейні. В рамках проекту, ініційованого Урядом Балі і групами з захисту прав тварин, був відкритий перший в світі постійний реабілітаційний центр для дельфінів.

За допомогою влади Індонезії минулого року активісти врятували чотирьох дельфінів. Вони були доставлені в реабілітаційний центр в бухті на тропічному острові для лікування.

Згідно зі звітом World Animal Protection за 2019 рік, понад 3000 дельфінів перебувають у неволі по всьому світу в рамках індустрії розваг. Вона приносить до 5,5 млрд. дол. щорічно.

Повернення дельфінів у дику природу залежить від стану здоров 'я, здатності ловити їжу і взаємодіяти з іншими дельфінами.

"Часто вони відключають сонар, коли перебувають у неволі. Тому одним з головних завдань нашої команди є підготовка дельфінів до життя в дикій природі ", - сказала Фемке Ден Хаас, керуюча реабілітаційним центром.

Дельфіни використовують сонар для навігації в океані, а також для спілкування один з одним.

Новини

Популярні теми форуму

analytics