Close button

"Пакунок малюка" хочуть компенсувати грошима

"Пакунок малюка" хочуть компенсувати грошима

Антимонопольний комітет України скасував процедуру закупівлі одноразової натуральної допомоги "пакет малюка". І тепер передбачається запровадити виплату грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги на дітей, які народились в 2020 році і не були забезпечені цією допомогою. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Мінсоцполітики, повідомляє УНН.

Так, 3 березня 2020 року було прийнято постанову Кабінету Міністрів України No 172 "деякі питання забезпечення дитини при народженні одноразової натуральній допомогою" пакунок малюка ".

Пояснюється, що відповідно до цієї постанови в 2020 році закупівля одноразової натуральної допомоги за рахунок коштів державного бюджету проводиться централізованої закупівельної організацією - Державна установа "професійні закупівлі".

Однак, 30 червня 2020 року за результатами розгляду скарг учасників закупівлі, Антимонопольним комітетом України прийнято рішення скасувати процедуру закупівлі одноразової натуральної допомоги "пакет малюка".

"Мінсоцполітики з метою забезпечення кожного дитини, яка народилася в 2020 році," пакетом малюка "розроблений проект урядового рішення, яким передбачається запровадити виплату грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги" пакет малюка "на дітей, які народились в 2020 році і не були забезпечені цією допомогою", - йдеться в повідомленні.

У відомстві запевнили, що питання забезпечення допомогою "пакунок малюка" новонароджених дітей у всіх регіонах України знаходиться на постійному контролі Мінсоцполітики.

Нагадаємо, що у Мінсоцполітики розповіли, коли вирішать проблему з бебі-боксами ("пакетами малюка").

Наталію РЯБЦЕВУ

Новини

Популярні теми форуму

analytics