Close button

Саакашвілі спровокував дипломатичний скандал з Грузією

Саакашвілі спровокував дипломатичний скандал з Грузією

Глава виконавчого комітету реформ при президенті України, екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі назвав нинішній грузинський уряд повністю нелегітимним. У парламенті Грузії заявили, що Києву доведеться дати роз 'яснення черговим "пропагандистським" висловлювань Саакашвілі, повідомляє РБК-Украина.

Про це повідомляє Грузія Online.

"Я вважаю, що уряд Грузії повністю нелегітимно. Я ні на секунду не визнаю його законність і ні на секунду не визнаю законність існуючої в Грузії ситуації. Це незаконна ситуація ", - заявив Саакашвілі.

Голова парламентського комітету з оборони і безпеки Грузії Іраклій Сесіашвілі заявив, що "чергова ганебна пропаганда Саакашвілі і його насичене брехнею заяву" нікого не здивували.

"Він є політичним злочинцем перед своєю країною і розшукується грузинським правосуддям, Однак, це одна частина, і суспільство це добре бачить", - сказав він.

Парламентарій зазначив, що оскільки Саакашвілі представляє влади України, то його висловлювання про легітимність уряду Грузії не залишаться без реакції.

"За це спросится з України, оскільки український публічний службовець втручається у внутрішньополітичні питання Грузії, і зокрема, важко чути те, що публічний службовець України називає уряд Грузії нелегітимним. Зрозуміло, держава відреагує на це ", - заявив Сесіашвілі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics