Close button

Опублікована секретна соціологія виборів у Білорусі

Опублікована секретна соціологія виборів у Білорусі

Глава білоруської спілки журналістів Андрій Кривошеєв опублікував результати соцопитування, яке провів оперативно-аналітичний центр при Президентові Білорусі, касательно рейтингу президента Олександра Лукашенка, повідомляє Украинская правда.

Джерело: Глава БСЖ, журналіст государственого медіахолдингу БТ Андрій Кривошеєв

Деталі: 9 липня Лукашенко провів зустріч з колективами найбільших ЗМІ Білорусі, більшість з яких державні, на якій на прохання присутніх показали "документ, реально що описує ситуацію в Білорусі. В тому варіанті, в якому його отримує поки що тільки перший ", зазначив Кривошеєв.

Пряма мова: "Президент попросив негайно принести свіжу соціологію. В присутності 250 колег помічник приніс документ прямо під час відповіді на запитання. Це було круто навіть для нашої відвертої політичної реальності. За те ми систему і цінуємо.

Оксана: публікую цей аналіз без купюр. Вперше в своїй 20 tiletney кар 'єрі ділюся документом під номером 1, без знятого грифу "СЕКРЕТНО" ".

Дослівно: "за оперативною інформацією, що надходить у ОАЦ з різних джерел, до кінця червня 2020 року рівень довіри до глави держави досяг 76%".

Що передувало: Президент Білорусі Олександр Лукашенко напередодні президентських виборів у країні заявив, що "наведе лад зі свободою слова".

Нагадаємо:

  • Шості президентські вибори в історії суверенної Білорусі призначені на неділю, 9 серпня 2020 року. 65-річний Олександр Лукашенко править країною 25 років.
  • Потенційний кандидат Віктор Бабарика, два лідери ініціативних груп Едуард Бабарика і Сергій Тихановський, були заарештовані. Проти більш ніж 30 осіб відкрили кримінальні справи і понад 100 – адміністративні.

Новини

Популярні теми форуму

analytics