Close button

Проти адвокатів Єфремова і потерпілих відкрили справу

Проти адвокатів Єфремова і потерпілих відкрили справу

Федеральна палата адвокатів Росії порушила дисциплінарні справи проти адвокатів ельмана Пашаєва, який представляє актора Михайла Єфремова у справі про смертельну ДТП, і Олександра добровінського, що представляє інтереси родичів загиблого Сергія Захарова, повідомляє Фокус.

Як повідомляється на сайті палати, справи відкриті відповідно до Закону "про адвокатську діяльність і адвокатуру в РФ" і кодексом професійної етики адвоката.

В чому саме полягають порушення з боку Пашаєва і добровінського, не уточнюється.

Пашаєв у коментарі РБК заявив, що не знає, в чому його звинувачують.

При цьому видання нагадує, що в червні Рада Федеральної палати адвокатів звинуватила Пашаєва і добровінського в піарі. Зокрема, на думку Ради, адвокати Єфремова і сім 'ї загиблої "привселюдно повідомляють відомості, що становлять предмет адвокатської таємниці".

У свою чергу, подруга російського актора Михайла Єфремова, ресторатор Тетяна Беркович розповіла, що сім 'я артиста приготувалася до гіршого. Про це вона заявила в інтервью StarHit.

На питання про те, "потягне" чи дружина Єфремова Софія трьох неповнолітніх дітей без годувальника, Беркович зазначила, що сім 'я актора усвідомлює, що можуть залишитись одна.

8 червня близько 23:00 в центрі Москви російський актор Михайло Єфремов в стані сильного алкогольного сп 'яніння влаштував ДТП. Водій фургона, в який влетів Єфремов, помер у лікарні.

9 червня Таганський районний суд Москви відправив артиста Єфремова під домашній арешт до 9 серпня.

Єфремову загрожує до 12 років позбавлення волі. Він відмовився визнавати вину в смертельну ДТП.

Новини

Популярні теми форуму

analytics