Close button

Трамп думал продати американські території

Трамп думал продати американські території

Президент США Дональд Трамп порушив питання про можливість "дивестиції" або "продажу" острів Пуерто-Ріко після того, як там пронісся спустошуючий ураган "Марія", повідомляє Буквы.

Про це повідомила колишня виконуюча обов 'язки секретаря з Національної безпеки Елейн К. Дьюк в інтерв' ю The New York Times.

Елен Дьюк заявила, що була ошелешена почутим.

"Ви знаєте, що початкові ідеї президента були скоріше ідеями бізнесмена. Чи можемо ми передати електрику на аутсорсинг? Чи можемо ми продати острів? Або ж позбутися цього актив? "- такі питання задавав Трамп у перший рік свого президентства.

Дьюк працювала в адміністрації Трампа протягом ключового періоду, коли хвиля ураганів обрушилася на Техас, Флориду та Пуерто-Рико.

Вона сказала, що одним із її найбільш яскравих спогадів була допомога в роздачі води бездомним у місті Понсе на південному узбережжі Пуерто-Ріко після урагану "Марія", який обрушився в кінці літа 2017 року. Коли ураган "Марія" наблизився до Пуерто-Рико, і Дьюк виступила за надзвичайну декларацію до того, як стихія обрушиться на острів, але Мік Малвані, тодішній директор по бюджету президента, вчинив опір.

"Перестань бути такою емоційною, Елейн, справа не в людях, а в грошах", - сказав їй Малвані.

Новини

Популярні теми форуму

analytics