Close button

Країни Карибського басейну почали розпродаж паспортів

Країни Карибського басейну почали розпродаж паспортів

Паспорт країни Карибського басейну тепер можна купити $ за 150 000. Раніше його вартість була на 23% вищою і становила $195 000. А російський програміст - мільярдер Павло Дуров, який і раніше розкритикував світові корпорації, у 2013 році купив собі паспорт Сент-Кіттс і зовсім за $250 000. Тепер, позбувшись доходів від туризму, країни Карибського басейну розпродають паспорта в обмін на інвестиції, повідомляє Bloomberg, повідомляє Страна.ua.

За даними агентства, роль цієї статті доходів для країн значно зросла після того, як пандемія коронавірусу вдарила по туризму.

Одним з перших ціни знизило острівна держава Сент-Кітс і Невіс. До кінця року вона пропонує спеціальні умови - паспорти для сім 'ї з чотирьох осіб в обмін на лише $150 000, вкладені в місцевий фонд сталого розвитку. Паспорт Сент-Кіттс і Невіс дозволяє подорожувати без візи в більш ніж 100 країн, в тому числі до Великобританії.

Інтерес до громадянства країни в період пандемії виріс серед жителів Китаю і країн Близького Сходу, розповів агентству голова державного підрозділи з питань отримання громадянства через інвестиції Сент-Кітс і Невіс ліс Хан. Він зазначив, що влада держави жорстко підходять до процесу вибору кандидатів і, наприклад, не розглядають заявки від жителів Ірану та Афганістану.

Барбадос запропонував працюючим віддалено іноземцям переїхати на острів на рік

Умови програм також змінили Сент-Люсія, Гренада, Домініка, Антигуа і Барбуда, розповів Ган. Bloomberg зазначає, що Сент-Люсія надає охочим стати громадянами можливість купити п 'ятирічні облігації, за якими не виплачуватимуться відсотки. У травні держава зменшило обсяг необхідних для отримання паспорта інвестицій вдвічі - до $250 000 на людину або $300 000 на сім 'ю з чотирьох людей. Можливість купити подібні облігації діє до кінця року.

Антигуа і Барбуда надає громадянство сім 'ї з чотирьох осіб в обмін на пожертву в місцевий фонд розвитку в розмірі $100 000. Влада країни недавно знизили ціну, за якою можна отримати паспорти для більшого числа дітей.

Влади ще одного Карибської держави, Барбадосу, задумалися про можливості надавати працюючим віддалено іноземцям можливість переїхати на острів на рік. Прем 'єр-міністр Барбадосу мія mottli пообіцяла, що тих, хто приїде в країну, зустрінуть за "світовій класом".

Новини

Популярні теми форуму

analytics