Close button

Макензі Безос стала найбагатшою жінкою світу

Макензі Безос стала найбагатшою жінкою світу

Стан колишньої дружини найбагатшої людини світу Джеффа Безоса Маккензі, збільшилася до 65,2 мільярда доларів увечері 13 липня. Про це повідомив журнал Forbes, повідомляє Лента.ру.

Таким чином, Безос стала найбагатшою жінкою в світі, обігнавши онуку засновника L 'Oreal Франсуаз Бетанкур Майєр.

Однак вранці 14 липня стан Безос скоротилося до 60,8 мільярда доларів, та Бетанкур Майєр повернула собі лідерство.

12 липня Макензі Безос стала найбагатшою жінкою в США. Акції Amazon за тиждень, з 2 по 9 липня, подорожчали на 10 відсотків. Стан глави компанії Джеффа Безоса зріс на 16,2 мільярди доларів, до 188,2 мільярда доларів. Після розлучення Макензі Безос отримала чверть що належать чоловікові акцій Amazon, які тоді коштували 36 мільярдів доларів. З тих пір на тлі зростання вартості акцій компанії її статки зросли майже вдвічі.

Раніше повідомлялося, що мільярдери в США розбагатіли за час пандемії на 565 мільярдів доларів. Загальна сума коштів, які знаходяться у розпорядженні американських мільярдерів, становить 3,512 трильйона доларів. Зазначається, що найбільше заробили засновники і власники компаній, діяльність яких пов 'язана з онлайн-торгівлею і послугами в Інтернеті. В числі розбагатілих в пандемію мільярдерів глава "Амазона" Джефф Безос і його колишня дружина Макензі Безос. Вони заробили 36,2 і 12,6 мільярда доларів відповідно.

Новини

Популярні теми форуму

analytics