Close button

Затриманому за ДТП під Києвом водієві повідомили про підозру

Затриманому за ДТП під Києвом водієві повідомили про підозру

Затриманому за масштабне ДТП під Києвом, в якій загинули чотири людини з однієї сім 'ї, повідомили про підозру. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва, повідомляє УНН.

"Під процесуальним керівництвом столичної прокуратури повідомлено про підозру 39-річному водієві в скоєнні масштабної ДТП, в результаті якого загинули двоє дорослих і двоє дітей (ч. 3 ст. 286 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Також повідомили у прес-службі прокуратури Києва, вже підготовлено клопотання про обрання водієві запобіжного заходу.

"В Шевченківський райсуд вже підготовлено клопотання про обрання йому безальтернативної запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Розгляд клопотання відбудеться завтра. Про час засідання повідомимо додатково ", - повідомила у коментарі прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

Нагадаємо, у затриманого за масштабне ДТП під Києвом, в якій загинули чотири людини з однієї сім 'ї, за результатами тестування приладом "Drager" визначено вміст алкоголю 1,32 проміле.

Як повідомлялося, за даним фактом слідчим управлінням ГУНП в Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України.

Водій Mercedes-Benz CL 250D затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

Читайте також: Зеленський відреагував на смертельне ДТП під Києвом

Новини

Популярні теми форуму

analytics