Close button

Умови в 'їзду в популярні серед українських туристів країни

Умови в 'їзду в популярні серед українських туристів країни

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба озвучив умови для в 'їзду на територію країн, які є найпопулярнішими туристичними напрямками для українців і зараз дозволяють в' їзд для наших громадян, повідомляє УНН.

Про це міністр повідомив під час брифінгу у вівторок, передає кореспондент УНН.

"Що стосується країн: Туреччина - на кордоні потрібно пройти медогляд, при появі симптомів covid 19 зробити безкоштовний ПЛР - тест, потрібен страховий поліс на COVID, його можна придбати онлайн або у туроператора, або безпосередньо в аеропорту. В Сербію в 'їзд вирішена без обмежень. До Хорватії для в 'їзду потрібен результат ПЛР тесту або зобов' язання пройти 14-денний карантин. В 'їзд у Чорногорію дозволений, а для тих, хто виїжджає з території Сербії, вимагається обов' язкова 14 денна observatsiyam в карантинному установі. Багамські острови - перед вильотом потрібно отримати дозвіл на сторінці агенції подорожей Багамських островів і по прибуттю показати результати негативного тесту, якому не більше 10 днів. Туніс - потрібен результат ПЛР тесту і карантин від 7 до 14 днів. За Хорватії, оскільки вона є дуже популярною, умовою отримання дозволу на в 'їзд в країну є наявність підтвердження готелю апартаментів, якщо ви виконували всі з туристичною метою ", - сказав Кулеба.

За його словами, Україна не становить міграційний ризик для інших країн, але в умовах пандемії і виключно через пандемії, визначаючи правила в 'їзду на свою територію, країни орієнтуються на пандемічний ситуацію в тій країні, з якої прибувають громадяни.

Нагадаємо, раніше міністр повідомив, що для українських туристів поки відкрито 25 напрямків.

Читайте також: МАУ запускає чартери в Єгипет і Туреччину (список)

Саша Картер

Новини

Популярні теми форуму

analytics