Close button

Дев 'ять законів щасливих відносин

Дев 'ять законів щасливих відносин

Про те, щоб відносини з коханою людиною були щасливими і радісними, мріють всі. Але далеко не кожен знає, як цього досягти, повідомляє Сегодня.

Дипломований психолог Ганна Литвинчук назвала дев 'ять головних законів щасливих відносин.

1. Закон подібності

Ми завжди притягиваем у своє життя такого людини, якою є, по суті, самі. Якщо вас не влаштовує ваше оточення, подумайте, як ви самі ставитеся до оточуючих. Якщо ж ви вважаєте, що вам щастить на хороших людей, то це лише тому, що ви самі такими являетесь. Тут усе просто: якщо ви хочете залучити в свою жизнь гідну людину, станьте таким людиною.

2. Закон причини і наслідки

Що віддаємо, то і отримуємо. Намагайтеся ставитися до партнера так, як ви хотіли б, щоб він звертався з вами.

Девять законов счастливых отношений

3. Закон любові

Всі люди, незалежно від віку і статі, потребують в любові, яка виявляється в ніжності, турботі, готовності віддавати і нести відповідальність за свої слова і вчинки. Чим більше ми проявляємо ці якості, тим більше отримуємо Натомість.

4. Закон сили слова

Слова мають дуже велику силу, і їм потрібно надавати велике значення. Ярлики, образи і докори приносять лише шкоди. Намагайтеся використовувати силу слова тільки для приємних повідомлень, компліментів та підтримки.

5. Закон довіри

Довіру життєво важливо для будь-яких відносин. Без нього можна стати підозрілим і тривожним. Довіра - це невід ’ ємний елемент настоящей любви.

6. Закон щирості

Щирість - дуже важливий і просто необхідний елемент будь-яких відносин. Говорите один одному o своїх бажаннях, потребах та почуттях. І не забувайте говорити і показувати своєму партнеру, що ви його Любіть і Цінуйте.

7. Закон дарування

В любові ви неодмінно даруєте частину себе, свій час, увагу іншій людині. І чим більше ви даруєте, тим більше отримуєте Натомість. Таємна формула щасливих відносин на все життя – щоб завжди звертати увагу не на те, що ви можете взяти, а на те, що ви можете дати.

Как построить счастливые отношения

8. Закон дотиків

Це, мабуть, саме найпотужніший прояв любові. Торкаючись до людини, ви беретесь до його душі. Частіше Обіймайте коханої людини просто так. Згідно з дослідженнями в одній з клінік Лондона, з 'ясувалося, що прикосновения навіть допомагають одужувати в три рази швидше.

9. Закон свободи

У кожної людини має бути свобода - вибору, слова, дій. І відносини - не виняток. Якщо ви почнете диктувати людині те, як він повинен жити, то тільки зруйнуєте їх.

Новини

Популярні теми форуму

analytics